Vrienden

Vrienden gezocht

Stichting Keunst en Keur heeft als doelstelling het bevorderen en organiseren van kunst- en culturele activiteiten in Joure en omgeving. Gedurende het hele jaar organiseert Keunst en Keur wisselende exposities in het Gemeentehuis en de Bibliotheek te Joure en in Hotel Restaurant De Oorsprong te Sint Nicolaasga.

In 2016 is de tiende editie van de Atelier- en tuindagen gehouden. Een initiatief dat in Simmer 2000 is ontstaan en tot een tweejaarlijks evenement is geworden. De voorbereidingen van de Atelier-en tuindagen 2018 zijn in volle gang. Vanwege Ljouwert 2018 (Culturele Hoofdstad Leeuwarden) krijgt het programma een bijzonder karakter.

De organisatie van de activiteiten is in handen van acht enthousiaste vrijwilligers. Omdat de afgelopen jaren de subsidies sterk verminderd zijn, is uw steun belangrijk. Voor de financiering is de stichting grotendeels afhankelijk van giften. Om die reden is Keunst en Keur op zoek naar Vrienden, die door een jaarlijkse bijdrage het organiseren van culturele activiteiten ook in de toekomst mogelijk maken. Ook een eenmalige donatie is van harte welkom.

Voor u als Vriend staat er uiteraard iets tegenover.

  • Dankzij uw financiële gift is het mogelijk om ook in de toekomst culturele activiteiten in Joure en omgeving te blijven organiseren.
  • U wordt als eerste op de hoogte gebracht van alle activiteiten.
  • Voor onze vrienden organiseert Keunst en Keur een Vriendenmiddag.
  • In de toekomst wordt het voor Vrienden mogelijk om, tegen een kleine vergoeding, van een select aantal kunstenaars kunst te leasen/te huren.

Uw Vriendengift wordt zeer op prijs gesteld. De hoogte wordt door u zelf bepaald. Wel vragen wij een minimaal bedrag van € 10,00.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u mailen naar: info@keunstenkeur.nl.

Klik hier om nu vriend te worden.