Atelier- en tuindagen 2016

Geslaagde Atelier- en tuindagen KEUNST en KEUR

Zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016 vonden de atelier- en tuindagen in Joure en omstreken plaats. De organisatie Stichting KEUNST en KEUR kijkt terug op een bijzonder geslaagd evenement. Het mooie weer heeft mede bijgedragen aan het welslagen.

Beeldend kunstenaars, amateurkunstenaars, ateliers van diverse kunstdisciplines openden hun deuren om bezoekers in de gelegenheid te stellen kennis te maken met diverse kunstuitingen. Een breed aanbod zowel op creatief als ambachtelijk gebied. Ateliers met schilderijen, beelden, sculpturen, iconen, fotografie, papierkunst en textiele werkvormen zorgden voor een zeer afwisselend beeld op het gebied van kunst. Hartje zomer betekent ook dat de tuinen in volle tooi staan. Bezoekers konden daarnaast volop genieten van een keur aan bloeiende planten en heesters in de zonovergoten van de deelnemende tuinenbezitters.

De organisatie blikt terug op een zeer geslaagd evenement Atelier- en Tuindagen 2016. Dit tweejaarlijks evenement krijgt in zomer 2018 een vervolg.