Vrienden

Vrienden gezocht

Stichting Keunst en Keur heeft als doelstelling het bevorderen en organiseren van kunst- en culturele activiteiten in Joure en omgeving. Gedurende het hele jaar organiseert Keunst en Keur wisselende exposities in het Gemeentehuis en de Bibliotheek te Joure.

De organisatie van de activiteiten is in handen van enthousiaste vrijwilligers. Voor de financiering is de stichting grotendeels afhankelijk van giften. Om die reden is Keunst en Keur op zoek naar Vrienden, die door een jaarlijkse bijdrage het organiseren van culturele activiteiten ook in de toekomst mogelijk maken. Ook een eenmalige donatie is van harte welkom.

Voor u als Vriend staat er uiteraard iets tegenover.

  • Dankzij uw financiële gift is het mogelijk om ook in de toekomst culturele activiteiten in Joure en omgeving te blijven organiseren.
  • U wordt als eerste op de hoogte gebracht van alle activiteiten.
  • Voor onze vrienden organiseert Keunst en Keur een Vriendenmiddag.
  • In de toekomst wordt het voor Vrienden mogelijk om, tegen een kleine vergoeding, van een select aantal kunstenaars kunst te leasen/te huren.

Uw Vriendengift wordt zeer op prijs gesteld. De hoogte wordt door u zelf bepaald. Wel vragen wij een minimaal bedrag van € 10,00.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u mailen naar: info@keunstenkeur.nl.

Klik hier om nu vriend te worden.